Tonnikalalasagne joben tapaan

Laita tonnikalat valumaan ja ota säilöön 1 dl nestettä.

Purista sitruunan mehu.

Pilko pieneksi sipuli, suolakurkku, paprika, vs ja purjo, raasta porkkanat.

Kiehauta siitä desistä nestettä ja 1 kalaliemikuutio liemi, isolle paistinpannulle kaikki muu paitsi lasagnelevyt ja mustaleima-keitto.

Anna muhentua ja mausta esim oregano, mustapippurirouhe ja suola.

Vuoan pohjalle ensin tonnikala/kasvisseosta, sen päälle juustokeittoa, sitten levyjä ja taas uudelleen, niin kauan että levyt ja täyte on tasattu vuokaan.

Uuniin ja noin 200 astetta ja 50 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 559 grammaa

Jobelix72

Therezza sanoi...

Näkyy...\r\n

maanantai 18.08.2014 klo 20:06

Jobelix72 sanoi...

Ai että täh? Kysyy maalaistollo ;)

sunnuntai 24.08.2014 klo 20:12

AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvälasagnelevyt, raaka (Rainbow), annos 17g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g0.9g1kcal0.2g0g0g0g
Suolakurkku (Rainbow)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.2g0kcal0g0g0g0g
Viola mustaleimajuustokeitto (Valio), annos 500g1g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g8kcal0.4g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko5g4kcal0.2g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g74kcal3.7g5.6g1.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435026