Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)3.3g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g25kcal1g3g0.6g0.2g
Valittu annoskoko6g12kcal0.5g1.5g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g224kcal9.1g27.3g5.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103256