Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)0.7g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 0.8g1.3kcal0.2g0g0g0g
Lihapullat saarioinen0.3g0.7kcal0g0g0g0g
Hapankaali 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Pekoni, paistettu 0.3g1.4kcal0g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g12kcal0.6g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.3g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g104kcal5.4g1.8g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351