Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g3.1g5.3kcal0.6g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Torino tumma proteiinipasta plus0.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g14kcal1.4g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.7g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g130kcal13g3.7g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155426