Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.5g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g1.8g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Soijajauho rasvainen 0.3g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.2g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Oltermanni, perinteinen0.9g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g25kcal1.6g0.6g1.8g0.4g
Valittu annoskoko5g12kcal0.8g0.3g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g230kcal14.8g5.6g16.7g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603