Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile3.1g4.2kcal0.6g0g0.2g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g1.6g4.6kcal0.3g0g0.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.7g2kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g22kcal2g0g1.6g0g
Valittu annoskoko5g11kcal1g0g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.5g0g0.4g0g
Arvot/100g100g200kcal18.5g0g14.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269731