Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 1.7g6.2kcal0.1g1.4g0g0g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 1.7g2.9kcal0.5g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g0.2g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g0.6g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g24kcal1.4g3.2g0.4g0g
Valittu annoskoko5g12kcal0.7g1.6g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0.8g0.1g0g
Arvot/100g100g226kcal13g29.6g3.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680