Raparperi-mansikkahillo

Keitä raparperia ja mansikkaa vedessä.

Kun seos kiehuu, lisää hillosokeri pakkauksen ohjeen mukaan.

Anna kihua hiljalleen yli 10 minuuttia, jotta raparperi leviää tasaisesti hilloon.

Purkita, ja jätä jäähtymään.

Laita säilöön viileään, vaikka saattaa säilyä huoneenlämmössäkin...

jos siis on silmiltä piilossa.

Reseptistä tulee n. 99 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 0.3g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 1.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1.8g7.1kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g17kcal0g4g0g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0g2g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0g1g0g0g
Arvot/100g100g153kcal0g36.4g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131463