JK1903 Lihamureke naudanpaistijauhenlihasta

1. Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota 5 min.
2. Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullosta se pannulla tai mikrossa.

3. Lisää korppisseokseen jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet.

Sekoita tasaiseksi.

4.Muotoile taikinasta uunipellille pötkö paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.1g5.1kcal0.6g0g0.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl0.9g0.7kcal0g0g0.1g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g15kcal1.4g0.2g0.8g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.7g0.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g136kcal12.7g1.8g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354927