Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0g0kcal0g0g0g0g
Nautajauheliha 15%1.2g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0g0.2kcal0g0g0g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Munakoiso 2.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g9kcal0.4g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko5g5kcal0.2g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g83kcal3.7g3.7g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456465