Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2g0g0.1g
Margariini 80 % laktoositon 0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g31kcal0.6g4.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko5g15kcal0.3g2.3g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.2g1.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g285kcal5.6g42.6g7.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78250