Pasta bolognese

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon pilkottu valkosipuli, raastettu porkkana ja kesäkurpitsa ja pastakastike sekä 2dl vettä, anna hautua 15 minuuttia.

Keitä spagetti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Kathy74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)1.6g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)1.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Täysjyvädurum spagetti (Torino), annos 100g1.2g3.9kcal0.2g0.8g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g17kcal1g1.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko6g9kcal0.5g0.9g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g152kcal8.9g16.1g5.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135786