Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 1g1.1kcal0.2g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g4kcal0.4g0.2g0g0g
Valittu annoskoko6g2kcal0.2g0.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Arvot/100g100g39kcal3.6g1.8g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280