Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.1g0kcal0g0g0g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g1g1kcal0.1g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Sieni tatti, hapero 2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g8kcal0.2g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.1g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g75kcal1.8g7.1g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234