Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1.3g0.2kcal0g0g0g0g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g1.8g3.1kcal0.4g0g0.2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 0.7g1.3kcal0g0g0.1g0g
Emmental juustoraaste valio0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g13kcal1g0.2g0.8g0g
Valittu annoskoko5g7kcal0.5g0.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g120kcal9.3g1.9g7.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768