Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%0.8g1.3kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g8kcal0.2g0.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko6g4kcal0.1g0.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g76kcal1.8g3.6g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727