Perunavuoka

Paista jauheliha, mausta suolalla, pippurilla, valkosipulilla ja basilikalla, lisää yrtti-tomaattimurska, sekoita.

Laita uunivuokaan peruna-suikaleet ja peruna-sipuli-suikaleet, lisää suolaa, sekoita joukkoon jauheliha-mössö ja lopuksi kerma.

Paista uunissa 200 astetta noin tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Teija67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g1.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Perunasipulisekoitus (Pirkka), annos 500g1.1g0.7kcal0g0.2g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen0.9g1.2kcal0.2g0g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g10kcal0.6g1g0.6g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.3g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g91kcal5.5g9.1g5.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249114