Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Valkuainen (100g)0.9g0.4kcal0.1g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Taloussuklaa, Fazer1g5kcal0g0.5g0.3g0.1g
Vispikerma Flora 20%2.4g5.4kcal0.1g0.1g0.5g0g
Marianne suklaarakeet0.7g3.5kcal0g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g30kcal0.4g2.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko6g15kcal0.2g1.1g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.1g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g269kcal3.6g20g16.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410