Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 0.3g0.6kcal0g0g0.1g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.4kcal0.2g1.5g0g0.1g
Kauralese 0.3g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vehnälese 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g23kcal0.6g3.6g0.4g0.4g
Valittu annoskoko5g12kcal0.3g1.8g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0.9g0.1g0.1g
Arvot/100g100g217kcal5.6g33.3g3.7g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79369