Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.2g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 1.8g1.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g6kcal0.2g0.4g0g0.2g
Valittu annoskoko5g3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Arvot/100g100g52kcal1.9g3.7g0g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910