Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.3g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.1g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g8kcal0.4g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.2g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g76kcal3.6g1.8g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965