Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2.3g5.2kcal0.4g0g0.4g0g
Vehnälese, Liperin mylly0.6g0.8kcal0.1g0.1g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kidneypapu, suolaliemessä1.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g20kcal1.4g0.8g1.2g0.8g
Valittu annoskoko6g10kcal0.7g0.4g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0.2g0.3g0.2g
Arvot/100g100g182kcal12.7g7.3g10.9g7.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540