Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g2g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g1.4g2.5kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Rypsiöljy rainbow0.3g3.1kcal0g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g26kcal0.8g3.6g0.8g1.4g
Valittu annoskoko6g13kcal0.4g1.8g0.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.2g0.9g0.2g0.4g
Arvot/100g100g238kcal7.3g32.7g7.3g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330