Tonnikalasalaatti

Revi salaatti laakean vadin pohjalle.

Levitä päälle tomaatit, sipulit, paloiteltu tonnikala, lohkotut munat ja raejuusto.

Valuta pinnalle oliiviöljystä ja sitruunamehusta tehty kastike joka on maustettu suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Lea82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g0.8g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)1.2g0.8kcal0.1g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g13kcal0.8g0.2g1g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.4g0.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g118kcal7.1g1.8g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198769