Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g0.1g0.1kcal0g0g0g0.1g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Soijajauhot, Soyolk0.5g2.1kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Vehnälese 0.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.4g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g21kcal0.8g0.4g1.6g0.8g
Valittu annoskoko6g10kcal0.4g0.2g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g184kcal7.1g3.6g14.3g7.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362