Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee4.7g9kcal0.9g0g0.6g0g
Rypsiöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Tilli, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g25kcal1.8g0g2g0g
Valittu annoskoko6g12kcal0.9g0g1g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.5g0g0.5g0g
Arvot/100g100g221kcal16.1g0g17.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265603