Sämpylä rouheinen

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva ja sekoita hyvin.

Lisää suola, sokeri leseet ja puurohiutaleet, sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita taikina.

Taikina saa jäädä melko löysäksi.

Kohota, asettele pellille, painele litteiksi ja kohota 1/5 tuntia.

Paista 225 noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ananas2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnälese 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Ruislese 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Elovena kaurapuuro (40 g hiutaleita) (Raisio), annos 40g0.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1.2g4.1kcal0.1g0.8g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g24kcal0.8g4.2g0g0.8g
Valittu annoskoko6g12kcal0.4g2.1g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g1.1g0g0.2g
Arvot/100g100g214kcal7.1g37.5g0g7.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334948