Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g6kcal0g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g55kcal0g3.6g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174