Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 1g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g1.1g1.1kcal0.2g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g1.1g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g14kcal1g1.4g0.4g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.5g0.7g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g125kcal8.8g12.3g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180