Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g1.2g8.4kcal0g0g0.9g0g
Fariinisokeri1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.3g0.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Pandan tumma suklaa 150 g0.4g2.2kcal0g0.2g0.1g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g0.6g3.1kcal0.1g0.3g0.2g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.3g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.6g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g49kcal0.8g3.8g3.4g0g
Valittu annoskoko6g25kcal0.4g1.9g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g12kcal0.2g1g0.9g0g
Arvot/100g100g433kcal7g33.3g29.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93773