Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g2g3.3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.2g1.3kcal0g0.3g0g0g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0g0.4kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%1g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g11kcal0.4g1g0.4g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.2g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g102kcal3.6g8.9g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147583