Pähkinäsämpylät

Vatkaa munat ja kermajugu sekaisin.

Lisää kuivat aineet, sekoita.

Vikana juustoraaste.

Sekoita.

Pyörittele 6 palloa pellille ja anna kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista kauniin ruskeaksi, n. 10 min. 225 asteessa.

Tämä on muunnokseni karppi.

Infon sivuilla olevasta mantelileivästä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.4g2.1kcal0.2g0g0.1g0g
Creamy yogurt kreikkalainen jogurtti Lidl (Eridanous)0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Pähkinät, maapähkinä, 70 g, 1 dl0.9g4.9kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Vehnälese 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.3g0.2kcal0g0g0g0.2g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g32kcal2g0.2g2.2g0.8g
Valittu annoskoko5g16kcal1g0.1g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.5g0.1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g298kcal18.5g1.9g20.4g7.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181320