Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.8g4.7kcal0.2g0.1g0.4g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)2.1g3kcal0.2g0g0.2g0g
Vesi1.9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g26kcal0.8g0.2g2.4g0g
Valittu annoskoko6g13kcal0.4g0.1g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.2g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g236kcal7.3g1.8g21.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703