Ohra-linssikeitto

Kuullota sipuleja öljyssä ja lisää ohraryynit (0,5 dl). Lisää hetken päästä lihaliemi (eli sekoita vesi ja lihaliemikuutio/fondyy...) ja paseerattu tomaatti ja jätä kiehumaan n. 40 minuutiksi.

Lisää huuhdotut linssit, mausta haluamillasi mausteilla.

Keitä vielä 10 min eli linssien kypsymisajan verran.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Linssi, punainen, Go Green0.3g1kcal0.1g0.2g0g0g
Rikottu ohraryyni (Korpelan myllyn), annos 100g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g5kcal0.2g0.8g0g0g
Valittu annoskoko5g3kcal0.1g0.4g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.2g0g0g
Arvot/100g100g46kcal1.9g7.4g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=64817