Jauhliha kastike

Kuumenna öljy ja kuullota valkosipulia ja chiliä, lisää sitten paprika ja jauheliha ja paista se melkein kypsäksi.

Laita tomaattimurska pannuun ja kun seos kiehuu, lisää sulatejuusto, kun juusto on sulanut lisää ketsuppia ja sinappia ja pippuria, basilikaa ja suolaa maun mukaan, sekoita ja keitä vähän aikaa, että kastike saostuu, lisää juustoraastetta jonkin verran, että kastike saostuu lisää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snelmann porsaan jauheliha1.8g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Koskenlaskija paprikasulatejuusto0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Pirkka Emmental-Mozarella 100g0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Ketsuppi, Pirkka0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g14kcal1g0.2g0.8g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.5g0.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g124kcal9.1g1.8g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340716