Sämpyläruudut perunalla

Lämmitä vesi 42 asteiseksi.

Lisää hiutaleet, joihin on sekoitettu kuivahiiva.

Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle ja taputtele jauhoisin käsin levyksi.

Kohota puolisen tuntia liinan alla lämpimässä paikassa.

Voitele maidolla.

Paista 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Resepti kopioitu Marilelen blogista hieman muokaten: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Tiilimuuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Ohrahiutale 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaurahiutale 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Perunamuusi0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g1.2g4.1kcal0.1g0.8g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Ohralese (Myllyn paras), annos 40g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g21kcal0.4g3.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko6g10kcal0.2g1.7g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.1g0.9g0.1g0.1g
Arvot/100g100g184kcal3.6g30.4g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290941