Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 1.2g3.7kcal0.1g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g0.5g0.9kcal0.1g0g0g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 0.5g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g0.8g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g25kcal1.6g1.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko6g12kcal0.8g0.7g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g220kcal14.3g12.5g12.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568