Karppaajan jauheliha- ja parsaltk

Paista jauheliha, mausta mieleiseksi.

Paista myös parsoja hieman ja heitä molemmat vuokaan.

Kaada ruokakerma sekaan ja päälle juustoraasteet.

Uuniin 45 min 200 asteessa.

Ja avot mitä karppiruokaa ! :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.1g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)0.6g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g1.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g15kcal1.4g0g1g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.7g0g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0g0.3g0g
Arvot/100g100g136kcal12.5g0g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=166667