Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.1g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)0.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Punaviini, 12%0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 0.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g12kcal0.8g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.4g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g104kcal7g1.8g5.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267