Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl2g6.9kcal0.3g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Piparjuuri, annos 10g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.1g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.5g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g20kcal0.6g0.4g1.6g0g
Valittu annoskoko6g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g177kcal5.4g3.6g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940