Nakkikastike

1 sipuli
200 g nakkia
Knorr Fonf du chef liemipala
vettä
mustapippuria rouhittuna
sormisuolaa
sakeuta tarvittaessa tummalla maizenalla.

Lisää ruokakermaa 1 dl

sipuli pienitään ja paistetaan, nakin pienitään ja paistetaan sipulien seassa
lisää vettä ja lihaliemipala
pippuri ja suola

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Frankfurter nakki (Dulano), annos 50g2.3g6.7kcal0.3g0g0.6g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Maizen aruskea suuruste, annos 15g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g20kcal0.6g0.6g1.6g0g
Valittu annoskoko6g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g184kcal5.5g5.5g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331982