Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 1.1g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa0.5g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g12kcal0.6g0.2g0.8g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.3g0.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g106kcal5.5g1.8g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148