Kanttarellikastike

Haihduta neste kanttarelleista pannulla.

Kanttarelleja saa olla ainakin 3 dl koska ne kutistuvat huomattavasti.

Lisää voita ja pilkotut sipulit.

Ruskista hetken, sitten lisätään vesi ja jauho ja annetaan sakeutua.

Kiehutellaan 10 min. ja lisätään kerma ja mausteiksi maun mukaan esim.

valkopippuria, paprikaa ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Apotiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g1.5g1.1kcal0g0g0.1g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g6kcal0g0.4g0.4g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0g0.2g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g51kcal0g3.5g3.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302612