Kana-pinaatti-pasta

Keitä pasta ohjeen mukaan väljässä vedessä.

Valuta.

Kypsennä broileria hetki kattilassa tai pannulla.

Hienonna sekaan valkosipuli.

Lisää voinokare ja pinaatti.

Kääntele niin, että pinaatti saa lämpöä.

Mausta myllystä mustapippurilla, suolalla ja sitruunamehulla.

Lisää viimeiseksi valutettu pasta ja kääntele pannulla sekaisin.

Jos annostelet ruoan, rouhi päälle vielä mustapippuria ja heitä päälle muutama kide suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen2.6g3.4kcal0.4g0.1g0.2g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Fettucine al naturaale tuorepasta (Pastella), annos 250g1.5g4kcal0.2g0.7g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 5 %, vähälaktoosinen 0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g16kcal1.2g1.6g0.4g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.6g0.8g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g141kcal10.7g14.3g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128902