Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi1.2g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 1.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha0.9g1.6kcal0.2g0g0.1g0g
Maito, Kevyt1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g9kcal0.4g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.2g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g78kcal3.6g7.3g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339