Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g1.6g5.9kcal0.1g0.5g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 0.8g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Pinjansiemenet, Parrots0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0.8g1kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Juusto, mozzarella 0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli, tuore0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g23kcal0.6g1g1.8g0g
Valittu annoskoko6g12kcal0.3g0.5g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g204kcal5.3g8.8g15.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126905