Valkosipuliperunat (kokonaan itse tehty)

Viipaloi perunat ja pilko sipulit.

Laita ne vuokaan kerroksittain ja ripottele kerrosten väliin suolaa, valkopippuria ja valkosipulijauhetta.

Kaada päälle 5dl kermaa ja paista 225* n. 45 min.
Lisää loppu kerma ja jatka paistamista vajaa tunti alentaen lämpö 200 asteeseen.

Anna vetäytyä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3.1g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.8g6kcal0g0.1g0.6g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Suolapähkinä, taffel0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g17kcal0.2g1.2g1.2g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.1g0.6g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.1g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g155kcal1.8g10.7g10.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451482