Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.1g0kcal0g0g0g0.1g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Kauralese 0.6g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.6g3.5kcal0.1g0g0.3g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%1.4g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g26kcal1.8g0.8g1.4g0.4g
Valittu annoskoko6g13kcal0.9g0.4g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.5g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g232kcal16.1g7.1g12.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658