Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Perunajauhot,rainbow1.3g4.1kcal0g1g0g0g
Sokeri 1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mansikka 0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 0.7g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g25kcal0.4g5.2g0.2g0g
Valittu annoskoko6g13kcal0.2g2.6g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.1g1.3g0.1g0g
Arvot/100g100g223kcal3.6g46.4g1.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126386