Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)0.5g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kookosrasva (Cocos)2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Vispikerma, Milbona0.9g3.2kcal0g0g0.3g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g0.4g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Murot, Rice Crispies0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly0.9g1.3kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11g67kcal0.6g1g6.6g1g
Valittu annoskoko6g34kcal0.3g0.5g3.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna3g17kcal0.2g0.3g1.7g0.3g
Arvot/100g100g588kcal5.3g8.8g57.9g8.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195868